svenska medium i begynnelsen


Det kom ett mail. Ett alldeles osannorlikt mail. Ett sånt man ser andra få men som man sällan eller rent av aldrig nås av själv. Och det var starten. Jag hade ju som ni vet inte planerat att arbeta som medium så jag hade ännu mindre planerat för att göra det i tv.


Warner Bros Sverige skulle spela in en ny serie om medialitet och dom ville att jag skulle komma och provfilma. Och jag sa ja. Jag sa, det blir kul. Och ångrade mig omedelbart efteråt.
Det är ju så förbannat läskigt att utsätta sig. Så det gäller att passa på!
 

Det visade sig bli fantastiskt fina program som skildrar mötet med klienter just så som de sker. Fullkomligt autentiskt. Serien skildrar mötet mellan människor, med och utan fysik och det är numera bland det absolut vackraste jag vet.
 


Idag sitter jag i förberedelser och försöker hinna med inför fullbokad arbetsdag i morgon på Vattumannen bokhandel. Om en vecka blir det realesparty med champange och snittar och guldlamé men idag fortfarande inför, i träningskläder som jag förhoppningsvis kommer hinna svettas in!

Lite bilder från för ett år sedan. Den sista är tagen strax efter sista inspelningsdagen. Då var jag mör och skör och in i väggen strålande stolt över produktionsteam som varit helt fantastiskt.
Med en varm hälsning till dem, tack.

Anna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln